Tuksu-uutisista pääsee eroon yhdellä klikkauksella

Suosittu netin uutisportaali Ampparit.com tarjoaa mahdollisuuden suodattaa pois ei-toivottuja uutisia. Valmiilta suodatuslistalta löytyy viihdettä, urheilua ja Big Brotheria. Vain yksi henkilö koko maailmankaikkeudesta on päässyt listalle. Hän on Johanna Tukiainen.

Johanna Tukiainen
Johanna Tukiainen lukemassa hänestä kertovaa artikkelia Hymy-lehdestä keväällä 2008.
Johanna Tukiainen lukemassa hänestä kertovaa artikkelia Hymy-lehdestä keväällä 2008.Yle

Ampparit.com -palvelu kokoaa käyttäjilleen yhteen netin valtavaa uutisvirtaa. Uutisportaali on suosittu palvelu, joka kerää viikoittain yli 200 000 eri kävijää.

Sivustolla on palvelu, jonka avulla käyttäjä voi tehdä oman profiilin eli käytännössä suodattaa pois haluamiaan uutisia. Suodatuslistalta löytyy muun muassa Big Brother, urheilu, viihde, politiikka ja... Johanna Tukiainen.

Miksi maailman kaikista ihmisistä juuri Johanna Tukiainen on saanut moisen kunnian?

Aika monet eivät halunneet nähdä Tukiais-uutisia uutisvirrasta.

Ampparit.comin toimitusjohtaja Petteri Hannonen

– Saimme runsaasti palautetta, silloin kun kyseinen henkilö oli paljon uutisissa. Aika monet eivät halunneet nähdä Tukiais-uutisia uutisvirrasta ja lopulta teimme hänelle oman profiilin uutisten poistamiseksi, kertoo Ampparit.comin toimitusjohtaja Petteri Hannonen.

Lööppikuningatar Tukiainen toisaalta myös kiinnostaa, sillä häntä koskevat uutiset ovat olleet Amppareissa suosittuja.

Tukiainen ei ainakaan lähitulevaisuudessa ole saamassa seuraa suodatinlistalle.

– Nyt ei oikein ole ollut muita suuria tunteita herättäviä henkilöitä. Ennemminkin jotkut ilmiöt, kuten esimerkiksi Big Brother saattavat ärsyttää, sanoo Hannonen.