Junno: Joukkue odottaa teitä

Kärppien toimitusjohtaja Juha Junnon maanantaipäivä on kulunut kiireisissä merkeissä. Tiistaille järjestettävässä kansanjuhlassa riittää valmisteltavaa.

urheilu
Kärpät juhlii.
Tomi Hänninen

Mestaruuden jälkeinen maanantaipäivä on ollut kiireinen toimitusjohtaja Juha Junnolle, sillä kansanjuhla Oulun pesäpallostadionilla päätettiin järjestää jo tiistaina.

– Joukkue lähtee keskiviikkona Lappiin ja sitten juhla olisi venynyt ensi viikkoon. Lisäksi sääennusteetkin lupasivat tiistaille hyviä ilmoja, Junno perustelee pikaisia voitonjuhlia.

Junno toivottaa pesäpallostadionille tervetulleeksi kaikki Kärppäfanit.

– Torilla aiemmin järjestetyissä juhlissa on ollut jopa 25 000 - 30 000 ihmistä ja odotamme tiistaille vastaavaa määrää.

Vaikka järjestelyt ovat maanantaina vielä kesken, Junno vakuuttaa juhlista tulevan hienot. Tärkeintä on tietenkin, että joukkue ja fanit kohtaavat yhteisessä juhlassa, Junno painottaa.

– Tämä on pelaajille todella tärkeä hetki heti lauantai-illan voitonhetken jälkeen. Tulkaa hyvällä mielellä paikalle ja hyvissä ajoin, joukkue odottaa teitä, Junno toivottaa.

Kansanjuhla alkaa kello 19. Juhlassa on paikalla koko mestaruusjoukkue sekä Kanada malja. Mestaruusjuhlaa tähdittää suomiräpin kaksikko JVG, Suvi Teräsniska, Inga Söder ja Aki Louhela sekä runopoika Daniel. Juhlan orkesterina toimii Tapio Maunuvaara band. Illan kruunaa suurilotulitus.