Twin City Festareille kotimaan kärkinimiä

Kesällä järjestettävä Twin City Festivals tuo Tornioon kovia kotimaan artisteja. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Jenni Vartiainen, Jari Sillanpää, Cheek, Anna Abreu, Egotrippi ja Suvi Teräsniska.

musiikki
Jari Sillanpää
Jari Sillanpää esiintyy elokuussa Olympiastadionilla 50-vuotissyntymäpäivänään.MagnumLive Oy

Jo perinteeksi muodostunut Twin City Festivals järjestetään Torniossa 17. - 19. heinäkuuta.

Torstaina 17. heinäkuuta esiintyvät muun muassa Cheek, Anna Abreu, Jenni Vartiainen, JVG ja Grooving High All Stars. Perjantaina lavalle nousevat esimerkiksi Suvi Teräsniska, Egotrippi, Jari Sillanpää, Herra Ylppö ja Ihmiset ja Lord Est.

Uutena bändibuukkauksena lauantaina rantalavalla nähdään 25-vuotista uraansa juhliva Hausmylly. – Hausmylly perustettiin juuri Torniossa 25 vuotta sitten vuonna 1989 silloisessa Tornion kaupunginhotellissa. On kiva heittää siellä keikka juhlavuoden kunniaksi, kertoo Hausmyllyn Enzo.

Hausmyllyn lisäksi lauantaina esiintyvät muun muassa Matti Nykänen, Johanna Tukiainen ja The Visitors Plays ABBA.

Festarijuontajana torstaina ja perjantaina toimii Martina Aitolehti. Lauantaina juontajina ovat Niko Nousiainen ja Esko Eerikäinen.

– Tykkään tehdä tosi paljon festarijuontoja. Musiikki on mulle tosi rakasta ja näin itsekin laulukeikkaa heittäneenä, on kiva päästä näkemään muiden artistien keikkavalmistautumista ja tietty myös itse keikkoja, kertoo Aitolehti.