Sampo sai uuden kakkoskodin Siilinjärveltä

Lentopallojoukkue Pielaveden Sampo alkaa pelata ja harjoitella myös Siilinjärvellä. Samalla liigajoukkueesta tulee pelkkä Sampo. Seura julkisti tänään kaksi uutta jatkosopimusta.

urheilu
Pielaveden Sampo pelaa
Kari Salmela

Pielaveden Sampon toinen kotipaikka on jatkossa Siilinjärvi. Lentopalloliigassa pelaava Sampo alkaa harjoitella pääsääntöisesti Siilinjärvellä ja puolet joukkueen kotiotteluista pelataan jatkossa Siilinjärvellä Ahmon koululla. Liigassa lentopallojoukkue esiintyy nimellä Sampo.

Sampo etsi yhteistyökumppania myös muualta Pohjois-Savosta. Seura katsoo, että yhteistyö juuri Siilinjärven kanssa mahdollistaa sen, että Sampo voi hyödyntää nykyistä taustaorganisaatiotaan ja laajentaa sitä. Sampo toivottaa tervetulleeksi tukijoukkoihinsa niin siilinjärveläisiä talkoolaisia kuin yrityksiä.

Kumppanukset uskovat, että Siilinjärvellä on kysyntää liikunnalle ja urheilulle. Niiden mukaan liigatason lentopallo täydentää jo entuudestaan vireää seuratoimintaa ja mahdollistaa uudenlaisen yhteistyön esimerkiksi koululiikunnan tarjoamisessa.

Seura on harjoitellut viime vuodet pääasiassa Kuopiossa, mutta vakituisia harjoitustiloja ei ole ollut saatavilla. Sampo julkisti perjantaina myös kaksi jatkosopimusta. Hakkuri Timo Leikas jatkaa Sammossa ainakin ensi kauden. Passari Toni Mäkituvan sopimus on kaksivuotinen.