1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. politiikka

JUURI NYT: Politiikan toimittajat ja tutkijat kommentoivat pj-tentin esiintymisiä livechatissa

Tule seuraamaan eurovaalien puheenjohtajatentin kommentaattoreita verkon livekeskusteluun! Puheenjohtajien esiintymisiä tulkitsee juuri nyt kaikkiaan yhdeksän politiikkaa aktiivisesti seuraavaa toimittajaa ja tutkijaa.

Tekijät

Politiikan kommentaattorit tarkkailevat ja kommentoivat eurovaalien puheenjohtajatenttiä tässä livechatissa koko tentin ajan. Seuraa alla tv-lähetyksen ohessa, miten politiikan tuntijat tulkitsevat puheenjohtajien sanomisia, esiintymistä ja rivien välejä.

Ylen vaalichattien vakiokommentaattoreita ovat kirjailija, kolumnisti Markus Leikola ja päätoimittaja Jussi Lähde sekä A-studion politiikan toimittaja Sanna Ukkola. Tämän illan puheenjohtajatenttiä tarkkailevat ja tulkitsevat myös toimittaja Tuomas Enbuske, Olivia-lehden päätoimittaja Veera Luoma-aho, Helsingin Sanomien entinen politiikan toimittaja, Milttonille viestintäkonsultiksi siirtynyt Heli Suominen sekä politiikan tutkija Mari K. Niemi, Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen ja Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Erkka Railo Turun yliopistolta.

Seuraamme puheenjohtajatentin tapahtumia hetki hetkeltä sekä sosiaalisen median kommentteja. Seuranta näkyy livechatin alapuolella. Suoraa lähetystä suuresta puheenjohtajatentistä voi seurata tv:n lisäksi myös verkosta.

Puheenjohtajatenttiä voi kommentoida sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä aihetunnisteilla #pjtentti ja #eurovaalit.

Chat on päättynyt ti 22.5. klo 22.35.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Livechat

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Seuraa PJ-tenttiä hetki hetkeltä: #pjtentti #eurovaalit