1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. urheilu

Osmo’s Cosmos teki Huuhkajille rempseän laulun – katso lista kaikkien aikojen kannatusbiiseistä

Pohjoiskaarre-videolla nähdään lukuisia nykyisiä ja entisiä maajoukkuepelaajia ja valmentajia. Yle Etelä-Karjalan toimitus listasi kaikkien aikojen kannatusbiisejä.

Kuva: Osmo's Cosmos

Imatralainen show-bändi Osmo’s Cosmos teki Suomen maajoukkueelle rempseän Pohjoiskaarre-rallin. Kappaleen musiikkivideo on nyt julkaistu Youtubessa. Kannatuslaulun on sanoittanut ja säveltänyt Jari Haapala.

Biisin digisinkku julkaistiin torstaina ja CD-single julkaistaan Suomi-Tshekki -maaottelun yhteydessä 21. toukokuuta. Tuolloin Osmo's Cosmos myös esittää biisin ensi kertaa livenä.

Pohjoiskaarre-videolla nähdään lukuisia nykyisiä ja entisiä maajoukkuepelaajia ja valmentajia. Videolla nähdään muun muassa  Mikael Forssell, Pasi Rautiainen, Mika Väyrynen, Sami Hyypiä, Antti Muurinen, Teemu Tainio, Mixu Paatelainen ja Aki Riihilahti.

Osmo’s Cosmos on saanut alkunsa Petri Kiisselin ja Ville Soinisen vuonna 1988 perustamasta Screamer -yhtyeestä. Osmo’s Cosmos on noin 15 vuoden aikana tehnyt lähes 1 500 keikkaa. Orkesteria voi siis surutta sanoa legendaariseksi.

Osmo’s Cosmos – Pohjoiskaarre (siirryt toiseen palveluun)

Toimituksen lista kaikkien aikojen kannatusbiiseistä:

Erkki Liikanen – Hunajata (siirryt toiseen palveluun)

Juha Vainio – Tappara on terästä (siirryt toiseen palveluun)

Jamppa Tuominen – Kärpät on rautaa (siirryt toiseen palveluun)

Erkki Liikanen – Lätkä lentää (siirryt toiseen palveluun)

Klamydia – Sportti voittaa (siirryt toiseen palveluun)