Nuorisopoliitikot kommentoivat vaali-iltaa livechatissa klo 19.15 – myös yleisö saa osallistua

Kahdeksan nuorisopoliitikkoa eri puolueista tulkitsevat ja taustoittavat reaaliaikaisesti EU-vaali-illan tapahtumia livechatissa Ylen verkkosivuilla. Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun osoitteessa yle.fi/uutiset klo 19.15 alkaen.

politiikka
Silja Borgasdóttir Sandelin, Simon Elo, Toivo Haimi, Tom Himanen, Susanna Koski, Sanna Marin, Maria Ohisalo ja Jouni Ovaska

Yle järjestää tänään vaali-iltana verkkosivuillaan kaikille avoimen verkkokeskustelun eli livechatin. EU-vaali-illan tapahtumia tulkitsevat ja taustoittavat reaaliaikaisesti kahdeksan nuorisopoliitikkoa eri puolueista.

Keskustelussa ovat mukana myös Ylen vaalichattien vakiokommentaattorit, kirjailija ja kolumnisti Markus Leikola sekä päätoimittaja Jussi Lähde. Keskustelun vetää A-studion politiikan toimittaja Sanna Ukkola.

Nuorisopoliitikoista ovat mukana Silja Borgasdóttir Sandelin (r.), Simon Elo (ps.), Toivo Haimi (vas.), Tom Himanen (kd.), Susanna Koski (kok.), Sanna Marin (sd.), Maria Ohisalo (vihr.) ja Jouni Ovaska (kesk.).

Myös yleisö voi kommentoida ja kysyä keskustelussa vaaleista. Ylen eurovaalichat alkaa kello 19.15 verkko-osoitteessa yle.fi/uutiset.