Robin esittää uuden kesäkumibiisin YleXPopissa Oulussa

Viikon kuluttua Oulussa järjestettävässä YleXPop-konsertissa kuullaan ensiesitys uudesta Kesäkumibiisistä. Kesärenkaat-nimisen Kesäkumibiisin esittäjän Robinin lisäksi YleXPop tuo Ouluun muitakin huippuesiintyjiä.

YleXPop
Robin keikalla Ruisrockissa.
Robin Ruisrockissa.Tomi Mikola

Robin esittää tämän vuoden kesäkumibiisin ensimmäistä kertaa 31.5. YleXPop-konsertissa, Oulussa. Kesärenkaat-nimisestä kappaleesta julkaistaan samalla myös video.

– Robin on yksi kanavamme toivotuimpia artisteja. Odotamme kovasti ensi viikon YleXPopia, jossa kappale kuullaan kokonaisuudessaan ensimmäisen kerran, kertoo YleX:n musiikkipäällikkö Peppi Puljujärvi.

Menestyksekäs Kesäkumi-kampanja järjestetään nyt jo 20:ttä kertaa. Kampanjan tavoitteena on muistuttaa nuoria siitä, että heillä on oikeus suojautua kondomilla ja suojata myös kumppaninsa. Kesäkumikampanjan aikana kumeja jaetaan ilmaiseksi YleX:n kuuntelijoille ja kesäfestarien vieraille. Tänä vuonna kesäkumikiertue saapuu Oulussa järjestettävän YleXPopin lisäksi myös Turkuun Ruisrockiin ja Tampereelle Blockfesteille. Oulun ilmaiskonsertissa esiintyvät Robinin lisäksi Sanni, Anna Abreu, Stam1na ja JVG sekä yllätysvieraat.

Tapahtuma alkaa 31.5. klo 15 Oulun torilla. Mukaan pääsee myös suorassa lähetyksessä YleX:ssä, TV2:lla tai Yle Areenassa.