Hyppää sisältöön

Nokian seurakunnan villit viestit saavat jatkoa Fingerporista

Nokian seurakunta ja sarjakuvapiirtäjä Pertti Jarla ovat sopineet viestintäyhteistyöstä. Jarla piirtää seurakunnalle räätälöityjä Fingerpori-sarjakuvia.

Kuva: Nokian seurakunta

Nokian seurakunta on julkaissut sosiaalisessa mediassa ensimmäisen Fingerporinsa.

Pertti Jarlan piirtämässä kuvassa Nokian seurakunnan joukkue pelaa koripalloa Fingerporin joukkuetta vastaan. Pelin tuoksinassa pallo on päätynyt kovasti Jeesusta muistuttavan hahmon pään päälle sädekehän keskelle.

Kuva on syntynyt, koska Nokian seurakunta ja Fingerpori-sarjakuvaa piirtävä Pertti Jarla ovat sopineet viestintäyhteistyöstä.

Yhteistyöhön kuuluu, että Jarla piirtää tänä vuonna seurakunnalle räätälöityjä kuvia. Seurakunta julkaisee niitä sosiaalisessa mediassa ja käyttää muutenkin laajalti viestinnässään.

Uusi tiedotuslinja on ihastuttanut ja ärsyttänyt

Huhtikuussa Nokian seurakunta ripusti seurakuntakeskuksensa seinään Pertti Jarlan luvalla maailman suurimman Fingerporin. Julisteella oli leveyttä 4,5 metriä ja korkeutta 2 metriä. Tämän jälkeen syntyi ajatus yhteistyön laajentamisesta. 

Nokian seurakunta on jo aiemmin saanut huomiota uudenlaisesta mainonnastaan. Yleensä palaute on ollut myönteistä, mutta viime keväänä suuri mainosjuliste poltettiin seurakuntakeskuksen seinälle.

.
.