Huumekuski pysähtyi vasta pippurisumutteeseen Mikkelissä

Mikkelissä kevytmoottoripyörän kuljettaja aiheutti useita vaaratilanteita perjantaina. Poliisipartio oli yrittänyt pysäyttää Laajaharjulla ilman kypärää liikkunutta kuljettajaa, jolloin tämä lähti pakoon kohti Mikkelin keskustaa.

Mikkeli

Apuun hälytettiin muita poliisipartioita. Takaa-ajon aikana kevytmoottoripyörän kuljettaja ajoi useita kertoja päin punaisia liikennevaloja ja ohitteli autoilijoita varomattomasti. Välillä hän ajeli pitkin kevyenliikenteen väyliä.

Mies saatiin lopulta pysäytettyä, kun hän ajoi rautatieasemalta junaradalle. Poliisi joutui käyttämään pippurisumutetta miehen kiinniottoon. Takaa-ajosta olisi luovuttu, jos mies olisi saatu aiemmin tunnistettua.

Vuonna 1985 syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Menopelinsä mies oli varastanut aiemmin Mikkelistä.

Poliisi pyytää pakenijaa väistäneitä tai tapauksen vuoksi vahinkoa kärsineitä ottamaan yhteyttä Mikkelin poliisiasemaan puhelinnumeroon 0295 455 526.