Puhelin putosi viemäriin – kaksi ihmistä kuoli, neljä pelastettiin

Kaikkiaan kuusi ihmistä hyppäsi likakaivoon pelastamaan aluksi puhelinta ja sitten toisia ihmisiä. Neljä saatiin hengissä ylös, mutta hekin voivat huonosti.

Ulkomaat

Mies ja hänen äitinsä kuolivat perjantaina Kiinassa jouduttuaan viemäritankkiin, josta he olivat yrittäneet pelastaa matkapuhelinta. Myös neljä muuta ihmistä pelastettiin säiliöstä hengissä.

Henanin maakunnan verkkolehti Dahe kertoi, että vaimon upouusi puhelin – arvoltaan noin 2 000 yuania eli reilut 230 euroa – oli pudonnut yleiseen käymälään Xinxiangin kylässä Keski-Kiinassa. Aviomies hyppäsi viemärisäiliöön yrittääkseen löytää puhelinta, mutta hän pyörtyi kaasujen vuoksi. Tämän jälkeen miehen äiti meni likakaivoon auttamaan poikaansa, ja hän vuorostaan pyörtyi.

Myös vaimo ja hänen appiukkonsa hyppäsivät kaivoon apuun, ja avustamaan liittyi myös kaksi naapuria. Lopulta kyläläiset saivat köysien avulla nostettua kuusi ihmistä säiliöstä, mutta mies ja hänen äitinsä olivat jo ehtineet kuolla. Vaimo oli pelastettaessa tajuton, ja myös kahden naapurin kerrottiin olleen huonossa kunnossa.

Uutisessa ei kerrottu, löytyikö puhelin.

Lähteet: AFP