Kenellä on paras rokkiasenne? – Miss Rock valitaan lauantai-iltana

Lauantai-iltana valitaan toista kertaa Suomen Miss Rock. Kymmenen rokkihenkistä nuorta naista nousee helsinkiläisen baarin lavalle tavoittelemaan titteliä. Tuomaristo valitsee voittajan, joka saa muun muassa lahjakortin plastiikkakirurgille.

viihde
Henna Jyly poseeraa tummissa bileasuissa
Henna Jyly ei uskonut pääsevänsä Miss Rock-kisan finaaliin, mutta rempseä mieli ja sosiaalisuus olivat valtteja.Miss Rock / Lennart Takanen

Tanakalla rockilla on Suomessa vahva asema, niinpä ei ole ihme että Miss Rock-kisaan ei ole tarvinnut suomalaisia naisia houkutella. Tatuoinnit, kehonmuokkaukset, lävistykset ja reippaasti seksikäs ulkomuoto on kisassa vain eduksi.

Viime vuonna valittiin ensimmäiseksi Miss Rockiksi helsinkiläinen it-tukihenkilö Daniela Nieminen. Uusi missi kruunataan lauantai-iltana Helsingin Bar Bäkkärillä.

Muutamasta sadasta hakijasta karsittiin esiin lopuksi 10 finalistia. Heidän joukossaan on yksi forssalainen ja yksi Forssassa syntynyt. He ovat Netta Koski, 21 ja Henna Jyly, 25.

Muodokkaampikin nainen voi pärjätä

Koulua käyvän tytön äiti ja kynsiteknikko Henna Jyly lähti kisaan katsoakseen voisiko muodokkaampi nainen pärjätä 2010-luvulla missimittelöissä. Omaksi yllätyksekseen tie veikin lauantai-illan finaaliin saakka.

– Sanoivat, että olen hymyilevä ja hauska tyyppi. Ehkä sillä päästiin näinkin pitkälle, arvelee Jyly. Finaalia varten kilpasiskot ovat saaneet purkit itseruskettavaa voidetta sekä hampaiden valkaisuainetta.

Lauantai-iltana lavalla pyörähdellään kolmessa eri asussa. Kierrokset ovat niin arki-, juhla- kuin alusvaatteillekin. Eikä asuissa tulla seksiä ei säästämään.

– En aio niin paljoa paljasta pintaa näyttää, vaan piilotan kriittisimmät paikat, Jyly vakuuttaa.

Voittaja saa lävistyksen, tatuoinnin ja käynnin kauneuskirurgilla

Illan aikana missikandit myös haastatellaan ja siihen Jyly satsaa.

– Pidin itsekin huolta siitä että pääsemme myös mikkiin höpöttämään,

Voitolla ei lopulta ole kuulemma enää niin väliä.

– Olen jo voittanut itseni kun olen finaalissa, mutta loppuun asti mennään.

Miss Rock-tittelin voittajalle on luvassa sponsoripaketti, joka sisältää lahjakortteja vaate- ja asustekauppoihin, plastiikkakirurgille, tatuoijalle ja lävistäjälle.

Kannustajat, älkää sorsiko muita

Toinen forssalainen, Netta Koski kehuu nuorten naisten hyvää keskinäistä henkeä.

– Kannustajat, jos tulette paikan päälle tsemppaamaan omaa suosikkianne, niin älkää lytätkö muita kilpailijoita samalla. Siitä tulee vain paha mieli kaikille, hän kirjoittaa blogissaan.

Finaalin tuomaristossa istuvat pin up-malli Sini Tarkkinen, Viidakon Tähtöset tv-ohjelmasta ja chat -ohjelmista tuttu Katri Sorsa, Big Brother -ohjelmassa kisannut Jouko Näivä, lävistäjä ja kehonmuokkaaja Lassi Sidoro sekä viime vuoden Miss Rock -voittaja Daniela Nieminen.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus