Robin veti salaiset keikkatreenit turkulaiskoululla

Robin lupaa heinäkuun keikan Olympiastadionilla olevan "massiivinen ja kansainvälinen show".

viihde
Robin veti salaiset kesätreenit turkulaisella Haarlan koululla.
Sannimari Lehtilä / Yle

Robin harjoittelee ahkerasti kesällä järjestettäviä keikkojaan varten. Yhdeksi treenipaikaksi valikoitui parin päivän ajaksi turkulainen Haarlan koulu. Treenit pysyivät salassa koulun oppilailtakin, jotka Robin tosin yllätti tervehdyksellään viimeisen kouluviikon päätteeksi.

- On hauskaa päästä treenaamaan tällaiseen paikkaan. Saa tehdä rauhassa hommia, ei ole hirveästi jengiä ulkopuolella kuuntelemassa. Nämä PA-treenit ovat lähinnä sellaiset, että katsotaan tasot ja uudet lavaelementit kuntoon, Robin kertoo.

Mukana Robinin treeneissä ovat lavamanageri, monitorimiksaaja, etupäämiksaaja, roudari, valomiehet ja tanssijat. Haarlan koululla koko ryhmä veti käytännössä kokonaisen keikan, mutta ilman yleisöä.

Kesällä Robinin aikataulu on keikkojen lisäksi täynnä promopäiviä, valokuvauspäiviä ja uusien kappaleiden suunnittelua. Huippukohta on keikka Helsingin Olympiastadionilla heinäkuussa.

- Siitä tulee ihan järjetön homma! Ollaan harjoiteltu sikana ja tullaan harjoittelemaan vielä enemmän. Siitä tulee todella massiivinen ja kansainvälinen show, Robin sanoo.