Humalainen motoristi loukkaantui paetessaan poliisia Joensuussa

Runsaan promillen humalassa liikkuneen 47 vuotiaan motoristin pakomatka päättyi kaatumiseen Joensuussa. Poliisipartio havaitsi Joensuun Utrassa liikkuneen motoristin ja lähti tavoittelemaan tätä. Mies ei suostunut pysähtymään ja lopulta pakomatka päättyi kaatumiseen ja sairaalahoitoon.

moottoripyöräilijät

Poliisipartio havaitsi keskiviikkona hieman ennen puoltayötä Jukolankadulta Koillisväylälle kääntyneen moottoripyöräilijän, joka ajoi Koillisväylän 50 km/h rajoitusalueella 74 km/h. Poliisipartio kääntyi moottoripyörän perään, mutta mies hävisi pian partion näkyvistä. Poliisipartio havaitsi hetken päästä Kaukoputkentie 17 kohdalla, että moottoripyörä oli ajanut ulos ja kuljettaja makasi moottoripyörän päällä.

Kuljettajan vasen jalka oli mennyt takapyörän ja lokasuojan väliin siten, että pelastuslaitos joutui irrottamaan jalan käyttämällä leikkureita ja muita työvälineitä.

Kuljettajan reiteen oli tullut avomurtuma ja jalka oli kääntynyt murtumakohdasta ympäri. Kuljettaja toimitettiin sairasautolla ensiapuun.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena, moottoripyörän kuljettaja puhalsi 1.1 promillea.