1. yle.fi
  2. Uutiset

Joulupukin lentojoukot Rovaniemen kesäpassin uutuus

Rovaniemi ja Ranua markkinoivat yhteistä kesäpassia, jolla koko perhe pääsee seitsemään kohteeseen. Uutuus on kuljetuspalvelu eli kesäpassibussi.

Kotimaan uutiset

Kesäpassilin kuuluu ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi ilmaisen kuljetuksen kohteiden välillä ja majoitusetuja. Kesäpassibussi eli ”Joulupukin lentojoukot” kuljettaa koko perheen kohteesta toiseen.

Joulupukin lentojoukot -bussi liikennöi vilkkaimman lomakauden 30.6.–2.8.2014 aikana maanantaista lauantaihin. Rovaniemen kohteisiin pääsee useamman kerran päivässä, ja bussi käy Ranualla aamuisin ja iltapäivisin.

Mukana tämän vuoden kesäpassissa ovat Arktikum, tiedekeskus Pilke, Ranuan eläinpuisto, Santa Park, Joulupukin kammari, vapaa-ajankeskus Santa Sport ja Ounasvaaran kesäkelkkarata.

Kesäpassilla saa myös tarjoushintaista majoitusta hotelleista ja lomakylistä sekä alennetun pääsylippuhinnan uuteen sisäliikuntapuisto Rollohalliin, sen yhteydessä sijaitsevaan liikuntaseikkailupuisto HopLopiinsekä Joulupukin kelkkanäyttelyynJoulupukin Pajakylässä Napapiirillä.

Kesäpassin hinta on tänä vuonna 169 euroa kaikenkokoisille perheille.

Lue seuraavaksi