Oulun Rotuaari Piknikin lipunmyynti ollut vilkasta

Oulun Rotuaari Piknikin lipunmyynti on ollut vilkkaampaa kuin koskaan aiemmin. Ennakkolippuja on myyty kaikkiaan lähes 7000. 15-vuotista taivaltaan juhlistava Rotuaari Piknik järjestetään Oulun Rotuaarilla 9.-12. heinäkuuta.

Kulttuurin ja viihteen tukipalvelut
Cheek villitsee yleisöä.
Cheek keikkailee tiiviisti ennen elokuun stadionkonsertteja.Himos Festival Oy

Oulun Rotuaari Piknikin lipunmyynti on ollut vilkkaampaa kuin koskaan aiemmin. Ennakkolippuja on myyty kaikkiaan lähes 7000. Cheekin, Haloo Helsingin! ja Jukka Pojan tähdittämä avajaisilta keskiviikko myytiin loppuun jo viime vuoden puolella. Nyt myös Jenni Vartaisen, Erinin ja Kolmannen naisen perjantai alkaa täyttyä.

– Näyttää aika hyvältä jo tässä vaiheessa, mutta onhan ohjelmistokin aika huikea. Meillä on viisi artistia, jotka eivät ole koskaan aiemmin esiintyneet Piknikissä, pohtii festivaalijohtaja Ilpo Sulkala.

Sulkala uskoo kuitenkin tuttujen nimienkin voimaan. Hän pitää mahdollisena, että myös Yön, Popedan ja Suvi Teräsniskan lauantai-ilta myydään loppuun jo ennakkoon. Festivaalilla nähdään ja kuullaan myös J. Karjalainen, Maarit ja Tuomari Nurmion kokoonpano Dumari & Spuget.

15-vuotista taivaltaan juhlistava Rotuaari Piknik järjestetään Oulun Rotuaarilla 9.-12. heinäkuuta.