Hyppää sisältöön

Taas yksi levykauppa vähemmän – Stupido-Shop pisti lapun luukulle

Helsingin Kalliossa toimiva Stupido-Shop ilmoitti Twitterissä ja kotisivuillaan lopettavansa toimintansa. Syynä on jatkuva levymyynnin lasku, joka tekee toiminnasta kannattamatonta.

Kuva: Yle

Stupido Shop -levykauppaa pyörittävä Twin Tone Oy jätti tänään 24.6.2014 konkurssihakemuksen. Stupido Shop kertoo nettisivuillaan (siirryt toiseen palveluun) fyysisten levyjen myynnin laskua vastaan taistelun käyneen mahdottomaksi. 

Stupidon kotisivuilla julkaistiin seuraavanlainen tiedote:

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme yhteisistä vuosista ja mahtavista muistoista. Stupido Shop on ollut elämäntapa ja 19 vuoden jälkeen olo on tyhjä ja surullinen. Näistä 19 vuodesta voisi kirjoittaa monta kirjaa tai tehdä monen monta elokuvaa, sen verran tarinoita niihin mahtuu. Tällä hetkellä olo on kuitenkin sen verran musertunut, että jätetään ne tarinoinnit myöhemmiksi.

Muutto Kallioon tapahtui ehkä liian myöhään ja vuonna 2014 oli liian vähän Pepe Willbergin,** Dj Kridlokkin** ja** Gim Kordonin** kaltaisia hittejä, jotta taistelu olisi vielä osaltamme jatkunut.

Ei ole helppoo,
Jorma Ristilä ja** Aleksi Pahkala** / Stupido Shop

Kotisivuilla kerrotaan alkuperäisen Stupido Records -levy-yhtiön ja Stupido Booking -ohjelmatoimiston jatkavan toimintaansa normaalisti.