SOK vetää broilerin fileesuikaleita myynnistä – saattavat sisältää sinapinsiementä

Rainbow-fileesuikaleet vedetään myynnistä, sillä tuotteen valmistuksen yhteydessä valmistajalta on päässyt tuotteen sekaan pieni määrä sinapinsiementä sisältävää marinadia.

Kuva: Evira

SOK on vetänyt myynnistä Rainbow-merkkisiä broilerin fileesuikaleita. Tuote on ollut myynnissä Rainbow Broilerin fileesuikale, miedosti suolattu, 700 g -nimikkeellä.

Fileesuikaleet vedetään myynnistä, sillä tuotteen valmistuksen yhteydessä valmistajalta on päässyt tuotteen sekaan pieni määrä sinapinsiementä sisältävää marinadia, mutta sitä ei ole mainittu ainesosaluettelossa. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion sinapille allergisille henkilöille.

Takaisinveto koskee vain erää, jonka viimeinen myyntipäivä on 1.7.2014. Tuotteen paino on 700 g ja valmistaja Atria Suomi Oy.

Poisvedettävä erä on ollut myynnissä 24. ja 25.6.2014 S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sale- ja Alepa- sekä Sokos-myymälöissä ympäri Suomen.

SOK opastaa kuluttajia palauttamaan virheellisen tuotteen etiketin ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien tiliyhteystietojen kanssa postimaksutta osoitteeseen S-Kuluttajaneuvonta, Tunnus 5020470, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Ostos hyvitetään.