1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Osallistu

Tältä se näyttää ja tuntuu: Suomen villasukkakesä 2014

"Tämä kuva kuvaa hyvin tämän kesän jalkojani. Säät ovat vaihdelleet niin, että välillä on oltu paljain jaloin ja välillä villasukat jaloissa." Kuva: Minna Peltola. Lukijan kuva.

Kesäkuu 2014 muistettaneen tulevaisuudessa harvinaisen kylmänä kesäaikana. Etelä-Suomessakin on satanut lunta. Psykologin mukaan kurja sää voi jopa pilata kesäloman, jos lomalle lähtee valmiiksi uupuneena.

Suomalaisen paras ase kalseutta vastaan on tietysti villasukka. Pyysimme lukijoita lähettämään ja julkaisemaan sosiaalisessa mediassa kuvia kesäjaloistaan.

Villaiset sukat olivat yksi eniten käytetyistä varusteista – moni käyttää niitä myös sandaaleissa. Tai jopa neuloo erikseen sukat, jotka istuvat nimenomaan varvassandaaleihin.

Tältä näyttää ja tuntuu kesä 2014 suomalaisten jaloissa

Kokosimme parhaat palat lukijoiden lähettämistä villasukkakuvista. Kaikki lukijoiden lähettämät kesäjalkakuvat ovat nähtävissä jutussa, jossa pyysimme teiltä kuvia.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.