Thaihierojat seksimyyntikylteistä: "Loukkaavaa"

Useat lappeenrantalaiset thaihierojat kertovat joutuneensa ilkivallan kohteeksi. Yrittäjien mukaan liikkeiden ulkopuolelle tuodaan mainoksia, joissa väitetään yrityksissä tarjottavan seksipalveluita.

Kotimaa
Hieronta
AP Graphics Bank

Lappeenrantalaiset thaihierontayritykset ovat joutuneet ilkivallan kohteeksi. Useat hierontayrittäjät kertovat, että liikkeiden ulkopuolelle on tuotu mainoksia, joissa väitetään yrityksissä tarjottavan seksipalveluita. Yrittäjien mukaan seksipalveluita ei tarjota.

– Heidän tekonsa ovat ärsyttäviä ja hyvin likaisia. En ymmärrä miksi näin tehdään, eräs thaihieroja kertoo.

– He ovat tulostaneet kuvia, joissa nainen harrastaa seksiä, yrittäjä kuvailee liikkeensä ulkopuolelle viime kuussa liimattua tarraa.

Heidän tekonsa ovat hyvin ärsyttäviä ja hyvin likaisia

thaihieroja

Thaihierojat ovat närkästyneitä ilkivallasta. Yrittäjien mukaan kylttejä ilmestyy aika ajoin, yleensä silloin, kun yrittäjät itse eivät ole liikkeessä paikalla.

Viesti on yleensä hyvin selvä: kylteissä on ollut hintoja ja kuvia alastomista naisista. Osa yrittäjistä kertoo asentaneensa liikkeiden edustalle valvontakamerat, jotta ilkivalta loppuisi.

Poliisi epäilee ilkivaltaa

Rikosylikonstaapeli Henri Reposen mukaan jokin aika sitten poliisille tuli ilmoitus, jonka mukaan nuoret pojat olisivat laittaneet thaihierontapaikan ikkunaan seksimyyntimainoksen. Viime aikoina poliisin tietoon ei ole tullut ilmoituksia asiattomista seksinmyyntikylteistä.

– Uskoisin, että kyse on ohikulkijoiden kiusanteosta, Reponen sanoo.

Prostituution mainostaminen Suomessa on kiellettyä.