1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Jenkkiveljesten etsintä tuotti tulosta: "suomalaisvaimot" löytyivät Facebookista

Kalifornialaiset reppureissaajaveljekset ovat löytäneet suomalaisnaiset kumppaneikseen ja heidän osallistumisensa ensi viikonloppuna järjestettäviin Eukonkannon MM-kisoihin on täten mahdollista.

Kuva: YouTube

Vagabrothers eli Marko ja Alex Ayling etsivät kesäkuussa suomalaisnaisia, joita kantaa ensi viikonloppuna Sonkajärvellä järjestettävissä Eukonkannon MM-kisoissa.

Haku on vihdoin päättynyt: veljekset ilmoittivat Twitter-tilillään (siirryt toiseen palveluun) löytäneensä itselleen "vaimot" suomalaisista Annista ja Nellistä.

Marko Ayling kertoo, että tytöt ottivat veljeksiin yhteyttä Vagabrothersin Facebook-sivuilla.

– He ovat keskenään ystäviä, joten tuntui loogiselta valita heidät, Ayling toteaa.

Nelikko tapaa toisensa kisoja edeltävänä iltana, joten aikaa yhteisharjoittelulle ei juuri jää. Veljekset luottavat tuuriinsa.

Alex ja Marko Ayling ovat treenanneet kisoja varten kantamalla toisiaan, mutta kertovat tämän olleen hyvin hankalaa. Veljekset toivovat voittoa tai ainakin hyvää sijoitusta.

– Olemme nähneet videon viime vuoden voittajasta, eikä meillä ole kyllä mitään mahdollisuutta voittaa, kaksikko nauraa.

He saivat tietää Eukonkannon MM-kisoista ottaessaan selvää eri puolilla maailmaa järjestettävistä erikoisista tapahtumista.

Tuleva koitos hermostuttaa veljeksiä, mutta heidän sanojensa mukaan vain hyvällä tavalla. Rentoutumista he ovat hakeneet saunomalla ahkerasti Suomen-reissullaan.

Vagabrothers voitti viime vuonna Biggest Baddest Bucketlist -matkailukilpailun, jonka avulla he matkustivat puolen vuoden ajan kuudessa maanosassa videoiden seikkailunsa YouTubeen. Nyt veljesten tavoite on reissata ympäri maailmaa tutustuen paikallisiin ihmisiin.