Crocodiles nälkäisenä ensimmäiseen kotiotteluunsa

Seinäjoki Crocodiles lähtee nälkäisenä kauden ensimmäiseen Vaahteraliigan kotiotteluunsa. Koko kauden tavoitteena on päästä syksyn pudotuspeleihin taistelemaan amerikkalaisen jalkapallon SM-mitaleista.

urheilu
Crocodiles Doug Webster
Crocodilesin pelinrakentaja Doug Webster omaa vahvan ja tarkan heittokäden.Olli-Matti Matihalti/Crocodiles

Amerikkalaisen jalkapallon miesten suomenmestaruussarjan eli Vaahteraliigan kausi on vasta alkuvaiheessa. Kausi huipentuu syyskuussa pelattavaan mestaruusotteluun, Vaahteramaljaan. Seinäjoki Crocodiles pelaa tänään kauden ensimmäisen kotiottelunsa Seinäjoella, kun vastaan astelee Kouvola Indians. Joukkueen manageri Juha Laitila luottaa omiinsa.

- Kyllä odotukset ovat korkealla, aika hyvin on päästy harjoittelemaan viime viikkoina, voittoa lähdetään hakemaan, Juha Laitila toteaa perjantai-illan ottelusta.

Crocodiles ei ole kauden 2014 kirkkain ennakkosuosikki Vaahteraliigassa. Silti joukkue lähtee tosissaan taistelemaan pudotuspelipaikoista ja mitaleista.

- Roosters, Trojans, Crocodiles ja TAFT ovat syksyn playoff-joukkueet, Laitila veikkaa.

Crocodiles Juha Laitila
Crocodilesin manageri Juha Laitila uskoo vihreän joukkueensa taistelevan kauden 2014 pudotuspelipaikasta.Olli-Matti Matihalti/Crocodiles

Urheilulliset amerikkalaisvahvistukset

Seinäjoki Crocodiles on onnistunut hankkimaan tälle kaudelle riveihinsä urheilulliset amerikkalaisvahvistukset. Laitila luottaa pelinrakentaja Doug Websteriin sekä Roman Runneriin ja Gerald Goodeniin. Myös kotimainen pelaajakaarti on tasokas, sillä Crocodilesin joukkueesta kahdeksan pelaajaa oli maajoukkueen mukana alkukesän euroopamestaruuskilpailuissa Itävallassa.