Olivatko nämä kaikkien aikojen jalkapallon MM-kisat?

Brasiliassa järjestetyt jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut ovat keränneet kentän ulkopuolella kovaakin kritiikkiä kustannusten ja järjestelyjen vuoksi, mutta kentällä on nähty vauhtia ja maaleja. Mitä sinulle jäi käteen kisoista? Ketkä olivat suurimmat onnistujat ja jäitkö kaipaamaan jotain? Mikä hetki jäi mieleen?

Osallistu
Saksan Andre Schuerrle (kesk. takana) juhlii 0-6 maaliaan jalkapallon MM-kisoissa Belo Horizontessa 8. heinäkuuta 2014.
Saksan Andre Schuerrle (kesk. takana) juhli 0-6 maaliaan jalkapallon MM-kisoissa Belo Horizontessa 8. heinäkuuta 2014. Saksa otti murskavoiton Brasiliasta.Thomas Eisenhuth / EPA

Kisoissa on nähty yllätyksiä kuten Espanjan dynastian luhistuminen, mahtimaiden jääminen alkulohkoon ja Costa Rican tuhkimotarina. Brasilian ja Saksan välinen välierä ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi ja kaikkien aikojen MM-maalintekijä on nyt** Miroslav Klose**. Lisäksi huikeat maalit, rikotut ennätykset ja brasilialaisten luoma kisatunnelma ovat monessa suhteessa tehneet kilpailuista ikimuistoiset.

*Mitä sinulle jäi käteen kisoista? Ketkä olivat suurimmat onnistujat ja jäitkö kaipaamaan jotain? Mikä hetki jäi mieleen? *

Keskustelua jalkapallon MM-kisoista jatketaan Radio Suomessa Ajantasan Suorassa linjassa *maanantaina 14.7. klo 10.03 alkaen. Keskustelussa on mukana urheilutoimittaja ja yksi Rakas jalkapallo -kirjan kirjoittajista, tietokirjailija *Juha Kanerva. Ohjelman toimittaa Tuukka Pasanen.