Israelin maahyökkäys Gazaan jatkuu – video

Israel on jatkanut maahyökkäystään Gazaan. Armeija on kutsunut 18 000 reserviläistä palvelukseen hyökkäyksen tueksi.

Ulkomaat
Israelin armeijan kuvaamaa ja julkaisemaa pimeänäkölaitteiden avulla kuvattua materiaalia joukkojen etenemisestä Gazassa torstain ja perjantain välisenä yönä.
Israelin armeija on julkaissut lisää pimeänäkölaitteiden avulla kuvattua materiaalia joukkojen etenemisestä Gazassa torstain ja perjantain välisenä yönä. Gazassa sijaitsevan mediayhtiön tiloihin osuneessa iskussa haavoittui lievästi yksi ihminen.

Israel on jatkanut torstai-iltana aloittamaansa maahyökkäystä Gazaan. Armeija on kutsunut palvelukseen 18 000 reserviläistä hyökkäyksessä jo mukanaolevien 30 000 sotilaan vahvuisten joukkojen tueksi. Myös ilmapommituksia on jatkettu, samoin Israelin laivasto on pommittanut Gazaa.

Palestiinalaisviranomaisten mukaan yli 20 ihmistä on kuollut hyökkäyksessä. Israelin mukaan yksi sen sotilas on kuollut ja useita haavoittunut.

Israelin armeija on myös julkaissut lisää pimeänäkölaitteiden avulla kuvattua materiaalia joukkojen etenemisestä Gazassa torstain ja perjantain välisenä yönä.

Gazan kaupungissa sijaitsevaan mediayhtiö Watania Media Agencyn rakennukseen osuneessa iskussa haavoittui lievästi yksi ihminen. Yhtiön Facebook-sivuillaan julkaisemassa videossa näkyy muun muassa kuvaa talon sisältä iskun aikana.

Rakennuksen isännöitsijä ei osannut sanoa uutistoimisto Reutersille, olivatko mediayhtiön tilat nimenomainen iskun kohde, mutta että ohjus osui juuri sen käyttämiin kerroksiin.

Lähteet: Yle Uutiset, Reuters