MM-ralli sulkee teitä ja alueita Jyväskylässä

Heinä-elokuuun vaihteessa ajettava ralli vaikuttaa liikennejärjestelyihin Jyväskylän keskustassa ja Paviljongin ympäristössä. Erilaisia poikkeusjärjestelyjä on 25.7. - 6.8. välisenä aikana.

urheilu
Yliopistonkatu Jyväskylässä.
Jussi Lindroos / Yle

Ensimmäisenä suljetaan Paviljongin alue, sulku alkaa 25.7. klo 7.00. Paviljongin piha-alueelle johtava Uno Savolan katu suljetaan liikenteeltä sunnuntaina 27.7. klo 22.

Schaumanin puistotie ja Heikinkatu pysyvät auki, mutta Lutakon poikki kulkeva läpiajo on näillä kaduilla kielletty. Tonteille ajo on sallittu, lisäksi taksi- ja linja-autoliikenne kulkevat vapaasti.

Satamakadun pysäköintialue Jyväsjärven rannassa suljetaan tiistaina 29.7. klo 8.00, sataman kärjessä sijaitseva parkkipaikka on pois käytöstä 30.7. klo 8.00 alkaen. Lisäksi Satamakadun varrella oleva linja-autopysäkki on poissa käytöstä.

Harjun erikoiskoe vaikuttaa keskustan liikenteeseen

Ensimmäisen kerran ralli vaikuttaa liikenteeseen Harjun ympäristössä tiistaina 29.7. klo 8-11, jolloin kuljettavat tutustuvat erikoiskokeeseen. Liikennettä joudutaan rajoittamaan, mutta teitä ei suljeta.

Sulut Harjun ympäristössä ovat torstaina 31.7. ja perjantaina 1.8. klo 16.00 - 23.45. Tällöin suljettuna on Yliopistonkatu Vaasankadun risteyksestä Kilpisenkadun risteykseen.

Myös Cygnaeuksenkatu on suljettu Kauppakadun ja Yliopistonkadun välillä.

Gummeruksenkatu suljetaan Kauppakadun ja Yliopistonkadun väliltä.

Kilpisenkatu suljetaan Kauppakadun ja Yliopistonkadun väliltä.

Sepänkatu suljetaan Harjukadun ja Rajakadun väliltä.

Sepänpuiston pysäköintialue on suljettu.

Pitkäkatu suljetaan Kortesuonkadun ja Tanhuantien väliltä.

Ihantolantie suljetaan.

Kortesuonkatu suljetaan Kenttäkadun ja Pitkäkadun väliltä.

Pysäköinti Jyväskylässä

Lutakkoon meneville suositellaan pysäköintiä keskustan pysäköintitaloissa ja -paikoilla. Lutakossa ainoa yleisön käytössä oleva parkkialue on aukion alla oleva P-Paviljonki 1.

Harjun erikoiskokeiden aikana suositellaan käyttämään keskustan pysäköintitalojen ja -aluiden lisäksi Hippoksen pysäköintialuetta.

Lisätietoa ja karttoja (siirryt toiseen palveluun)