Sarah Palin perusti oman internetissä toimivan tv-kanavan

Yhdysvaltain republikaanien entinen varapresidenttiehdokas sanoo aikovansa käsitellä asioita, jotka tavallinen media ohittaa.

Ulkomaat
Yhdysvaltalainen republikaanipoliitikko Sarah Palin ilmeilee poistuessaan konservatiivien kokouksen CPACin lavalta Marylandissa maaliskuussa 2014.
Sarah PalinMichael Reynolds / EPA

Yhdysvaltalainen republikaanipoliitikko Sarah Palin on perustanut oman internetissä toimivan maksullisen televisiokanavan.

– Kyllästynyt median suodattimiin? Niin minäkin, entinen Alaskan kuvernööri Palin sanoo sunnuntaina aloittanutta kanavaansa mainostavalla videolla.

Hän lupaa kannattajilleen käsitellä asioita, joihin tavallinen media ei puutu. Palinin mukaan hän valvoo kaikkea kanavan sisältöä.

Suuri osa kanavan kotisivusta (siirryt toiseen palveluun)keskittyy demokraattipresidentti Barack Obaman kritisoimiseen. Kotisivulla on myös esimerkiksi laskurit, jotka laskevat Yhdysvaltain valtionvelan lisääntymistä ja aikaa Obaman kauden päättymiseen.

Kanavan tilaaminen maksaa noin kymmenen dollaria kuussa, mutta Yhdysvaltain armeijassa aktiivipalveluksessa oleville se on ilmainen.

Sarah Palin oli John McCainin varapresidenttiehdokas Yhdysvaltain vuoden 2008 presidentinvaaleissa. Palin tunnetaan hyvin konservatiivisista mielipiteistään ja kohuista, joita hänen möläytyksensä ovat aiheuttaneet. Palin toimii myös Fox-televisiokanavan politiikan kommentaattorina.

Lähteet: AFP, AP