Iltalehti: Poliisi otti murhaepäillyn kiinni Kotkassa

Tutkinnanjohtaja vahvistaa lehdelle, että kiinniotto liittyy Sonkajärvellä Pohjois-Savossa tapahtuneeseen henkirikokseen. Paikalla Kotkassa oli torstaiaamuna lukuisia poliisiautoja, ambulansseja ja myös poliisin erikoisjoukot.

Kotimaa

Iltalehden mukaan poliisilla oli torstaiaamuna suuri operaatio Kotkassa Ruonalan ja Mussalon kaupunginosissa. Paikalla oli lukuisia poliisiautoja, ambulansseja ja myös poliisin erikoisjoukot, eli niin kutsuttu karhuryhmä.

Tutkinnanjohtaja Arto Elomaa Itä-Suomen poliisista sanoo lehdelle, että operaatio liittyi Sonkajärven murhatutkintaan. Yle Savon saamien tietojen mukaan aamuyöllä tehdyssä operaatiossa on otettu kiinni useita ihmisiä. Yksi kiinniotetuista on tunnustanut teon.

Henkirikos paljastui poliisille 24. heinäkuuta Sukevalla Sonkajärvellä Pohjois-Savossa. Tutkinnassa tehtiin jo aiemmin yksi kiinniotto, mutta henkilö vapautettiin pian.

Poliisi tiedotti keskiviikkona, että tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä murha sen erityisen raa'an tekotavan takia. Uhri on 68-vuotias paikkakuntalainen mies.