1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. musiikki

Miljoonasade, Don Huonot ja Kwan palaavat, hetkeksi

Lapsuuden sankarille, Kemiaa, Assanvessankassa. Näitä viiden eri suosikkibändin takavuosien kestohittejä saatetaan kuulla Ylen syksyn uutuudessa, yhdeksänosaisessa viihdeohjelmassa We Want More.

musiikki
Kwan.
Kwan.Benjamin Ilmoni

Yle TV2:ssa palataan 13.9. alkaen lauantaisin yhdeksän osan verran suomipopin ikivihreisiin, kun lavalle astuu viisi yleisön suosikkia.

Jo uransa lopettaneet Miljoonasade, Don Huonot, Neon 2, Mascara _ja _Kwan kasataan hetkeksi uudelleen.

Ohjelmasarjassa tutustutaan näiden, kolmella eri vuosikymmenellä vaikuttaneiden yhtyeiden suosion vuosiin ja hajoamisen syihin. Osa ei ole tehnyt musiikkia, moni ei ole koskenut entiseen instrumenttiinsa vuosiin.

Nyt on kuitenkin aika palata treenikämpälle, säveltämään uutta, studioon ja lopulta isolle, yhteiselle paluukeikalle Espoon Barona Areenalle. Konsertti nähdään televisiossa suorana lähetyksenä.

Kristiina Komulainen ja Sebastian Rejman.
Suoran konsertin juontajat Kristiina Komulainen ja Sebastian Rejman.Benjamin Ilmoni.

Sarjan esikuva on huippusuosittu Britanniassa

We Want More -viihdeohjelma on kotimainen versio alunperin brittiläisestä _The Big Reunion _-formaatista. Sarja on ollut Britanniassa menestys ja siitä on tehty jo kaksi tuotantokautta.

Ylen Elävä Arkisto avaa arkistojaan sarjan yhteydessä. _We Want More _näkyy ja kuuluu lisäksi Yle Areenassa ja Yle Puheessa.

We Want More Twitterissä: #wewantmore14

We Want More -logo.
We Want More -logo.Jerry Ylkänen
Lue seuraavaksi