Idolin perässä yli 20 kesäkeikalle – yöpyminen taivasalla

Teinitähti Robin esiintyy torstaina Tornion Pikisaaressa. Osa faneista on odottanut pääsyä esiintymispaikalle keskiviikosta lähtien. Keskiviikkoiltana paikalle saapui muun muassa Tampereelta Tornioon matkannut Elina Suomalainen joka on käynyt kesän aikana yli 20 Robinin keikalla.

Kotimaa
Inka Suutari (vas.) ja Elina Suomalainen
Inka Suutari (vas.) ja Elina Suomalainen saapuivat keikkapaikan läheisyyteen jo keskiviikkona iltakymmenen aikoihin.Risto Koskinen / Yle

Torstain alkuillasta pidettävään Robinin konserttiin on luvassa yleisöryntäys, sillä paikalle odotetaan yli 2500 kuulijaa. Osa yleisöstä on odottanut pääsyä esiintymispaikalle keskiviikosta lähtien.

Muun muassa Tampereelta saapunut Elina Suomalainen yöpyi paikalla kaverinsa Inka Suutarin kanssa.

En ole koskaan ollut Robinin perässä näin kaukana, mutta pitihän tämäkin kokea.

Elina Suomalainen

– Olen seurannut Robinia paljon keikoilla ja nähnyt hänet kesän aikana 22 kertaa. Tämä on kyllä pisin reissu mitä olen tehnyt. En ole koskaan ollut Robinin perässä näin kaukana, mutta pitihän tämäkin kokea, Suomalainen nauraa.

Myös Suutari on käynyt Robinin keikoilla ennenkin. Niitä kannattaa odottaa, kertoo Suutari.

– Robin on niin hyvä ja tykkään hänen äänestä paljon. Hän on myös hyväsydäminen ja hyvä faneille. Lisäksi Robin on iloinen ja saa kaikki muutkin iloiseksi, Suutari hymyilee.

Sisulla yön yli

Suomalainen ja Suutari saapuivat keikkapaikan lähinurmikolle jo keskiviikkoiltana. Kaksikko on viettänyt koko yön taivasalla.

Nuoret odottavat Robinin keikkaa
Robinin keikalle odotetaan yli 2500 kuulijaa.Risto Koskinen / Yle

– Tultiin eilen iltakymmeneltä. Tässä viltillä taivasalla ollaan oltu ja ei tässä juuri evästäkään tarvi kun sisulla pärjätään. Tarkoitus olisi päästä eturiviin, kaksikko tuumaa.

Aamuviideltä paikalle saapuivat myös torniolaiset Jenna Könönen ja Saga Heininen.

– Tunnin yöunilla on menty, mutta Robin jaksaa valvottaa, koska se on niin hyvä. Sillä on hyvät laulut, kaksikko kertoo.

Teinitähti Robin Packalen on muun muassa saanut kolme Emma-palkintoa. Robinin keikka alkaa Torniossa torstaina kello 18. Tornion keikan järjestäjänä toimii Eventworks ja työ-ja järjestelyapuna on Tornion kaupungin nuorisotoimi.