1. yle.fi
  2. Uutiset

Hemmotteluhetki vai laskuvarjohyppy - mistä sinä haaveilet?

Ikä ei ollut esteenä, kun 95-vuotias Margit Tall teki haaveistaan totta ja hyppäsi benjihypyn 150 metristä. Minkä haaveen sinä haluaisit toteuttaa?

Keskustelu (Suora linja)
laskuvarjohyppääjä ennen varjon avaamista
Vaasan laskuvarjokerho

Lento kuumailmapallolla. Avoautoajelu. Avantouinti. Auringonlasku aavikolla. Viinilasillinen Pariisissa. Hurtigutenin risteily. Hemmotteluhetki.

Haaveilla voi mistä tahansa ja haaveita voi toteuttaa minkä ikäisenä tahansa. Vastikään uutisoitiin 95-vuotiaasta Margit Tallista, joka hyppäsi benjihypyn 150 metristä.

Margit oli haaveillut benjihypystä jo jonkin aikaa ja halusi tehdä sen ennen kuolemaansa. Samalla rohkea nainen sai nuoremmatkin pohtimaan, mikä olisi se asia, jonka elämässä haluaisi kokea.

Mistä sinä haaveilet ja mistä haaveesi kumpuaa? Onko haaveesi arkisen pieni vai suuruudenhullu? Onko sinulla suunnitelma haaveesi toteuttamiseen vai luotatko sattumaan?

Haaveita perataan *Yle Radio Keski-Suomen *keskipäivälähetyksessä keskiviikkona 13. päivä elokuuta. Voit osallistua keskusteluun myös Twitterissä (siirryt toiseen palveluun) aihesanalla #haave.

Lue seuraavaksi