Haminan uuteen kalamyymälään avautumassa kymmeniä työpaikkoja

Disa's Fish -yhtiön toimitusjohtajan Martti Tepposen mukaan Venäjän kauppapakotteet eivät vaikuta yrityksen suunnitelmiin Haminassa. Uusi myymälä on tarkoitus avata marraskuussa.

Kotimaa
Kirjolohen paloja.
Jyrki Lyytikkä / Yle

Haminaan loppuvuodesta avattava kalamyymälä aloittaa pian henkilöstön palkkaamisen. Disa's Fish aikoo alkuvaiheessa palkata marraskuussa avattavaan myymälään ja ravintolaan 30 – 40 työntekijää.

Yhtiön toimitusjohtajan Martti Tepposen mukaan Venäjän kauppapakotteet eivät vaikuta yrityksen suunnitelmiin Haminassa. Tepponen toteaa, että tällä hetkellä näyttää siltä, että elintarvikkeiden matkustajatuontia Venäjälle ei rajoiteta.

Tepponen suhtautuu viimeaikaisiin muutoksiin rajakaupassa rauhallisesti, vaikka toteaakin, että kauppapakotteet ovat aina huono asia.

– Yrittämisessä on aina yrittämisen riski. On aina ollut tiedossa, että tilanteet vaihtelevat. Onneksi ne eivät vaikuta meihin millään tavalla, Tepponen toteaa.

Summan risteysalueelle rakennetaan parhaillaan noin 5000 neliön kalamyymälää ja ravintolaa sekä niiden vaatimia varastotiloja.