Ristilä jatkaa KTP:n peräsimessä ainakin kaksi vuotta

Jalkapallon Ykköstä johtava KTP solmi lisäksi loppukauden kestävän sopimuksen maalitykki Jussi Aallon kanssa. Päävalmentaja toppuuttelee vielä puheita Veikkausliigaan noususta.

urheilu
Sami Ristilä Arto Tolsa Areenalla
Sami Ristilä johti kotkalaiset ensimmäisellä kaudellaan Ykkösen kolmansiksi.Juha Korhonen / Yle

Jalkapallon Ykkösessä pelaava KTP on tehnyt pitkän jatkosopimuksen nykyisen päävalmentajansa Sami Ristilän kanssa. Myös SJK:sta lainalla oleva hyökkääjä Jussi Aalto pelaa seurassa loppukauden.

Päävalmentaja Sami Ristilä on solminut seuran kanssa 2+1 –vuotisen jatkosopimuksen.

Tämä tarkoittaa sitä, että Ristilällä on mahdollisuus jatkaa joukkueen peräsimessä aina kauden 2017 loppuun asti. Päävalmentajan mukaan neuvottelut seuran kanssa etenivät nopeasti ja ilman ongelmia.

- KTP on seura joka kehittyy koko ajan ja täällä on hyvä työympäristö. Olen ollut täällä puolitoista vuotta, mutta tuntuu, että työ on vasta alussa. Seurojen yhdistyminen toi meille uutta potkua ja olen erittäin tyytyväinen ja ylpeä siitä, että saan jatkaa täällä, Ristilä sanoo.

Tällä kaudella 23 maalia KTP:lle iskenyt hyökkääjä Jussi Aalto jatkaa myös Kotkassa kauden loppuun.

- Aalto on ollut suuressa roolissa meidän hyökkäyspelaamisessamme. Hän on viihtynyt Kotkassa ja hänellä on vielä paljon annettavaa tälle seuralle. Näkisin hänet mielelläni täällä myös tulevaisuudessa, Ristilä väläyttää.

Aalto myöntää itsekin, että on viihtynyt Kotkassa hyvin ja nauttinut saamastaan vastuusta.

- Mahtavaa jäädä tänne loppukaudeksi taistelemaan liiganoususta. Olisi myös kiva pelata tulevaisuudessa Veikkausliigaa Kotkassa, mutta se asia ei ole pelkästään minun päätettävissäni, Aalto toteaa.

KTP johtaa Ykköstä tällä hetkellä ja on edelleen vahvasti nousemassa Veikkausliigaan ensi kaudeksi. Eroa toisena olevaan vantaalaiseen PK-35:een on kahdeksan pistettä. Ristilä toppuuttelee kuitenkin vielä nousupuheita.

- Sarja on niin tasainen, että muutama tappio tiputtaa sarjataulukossa nopeasti. Tietysti olisi mahtavaa nousta liigaan näin hyvän kauden jälkeen, Ristilä sanoo.