1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Mikkelissä lapsen kimppuun hyökännyt mies edelleen kateissa – poliisi kaipaa ratkaisevaa vihjettä

Poliisi tutkii tapausta lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

Mikkelissä viime perjantaina lasta ahdistellut mies on edelleen kateissa. Poliisi on saanut muutamia vihjeitä, mutta ratkaisevat vinkit puuttuvat.

– Ratkaisevaa vihjettä ei ole vielä tullut eli esimerkiksi sellaista, että saataisiin henkilöllisyys selville. Aina on mahdollista, että mies on vanha tuttumme. Kaivataan vinkkejä erityisesti lähialueilta. Mihin tämä mies on poistunut, minne hän on mennyt ja millä ollut liikenteessä. Tai tunteeko joku tuntomerkkeihin sopivan miehen, pohtii rikosylikonstaapeli Ismo Venäläinen Mikkelin poliisiasemalta.

Perjantaina puoli neljän ja vartin vaille neljän välisenä aikana vanhemman puoleinen mies hyökkäsi takaapäin alakouluikäiseen tyttöön kiinni. Tapahtumapaikka sijaitsee Mannerheimintien ja Savilahdenkadun risteyksessä, junaradan viereisellä kevyenliikenteenväylällä. Tyttö onnistui pakenemaan miehen otteesta. 

– Tyttö on rimpuillut pois ja juossut karkuun. Luulisi, että joku on nähnyt.

– Tämä on erittäin harvinaista, että keskellä kirkasta päivää näin lapseen käydään käsiksi, Venäläinen pohtii. 

Miehellä on tumman ruskeat kiharat hiukset, ruskettunut iho ja lyhyt tumma parta. Päällään hänellä oli ruskea raidallinen t-paita sekä mustat shortsit. Miehellä on tatuointeja olkavarresta kyynärvarteen saakka molemmissa käsissä.

Poliisi tutkii tapausta lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot miehestä tai itse tapahtumahetkstä poliisille numeroon 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun)