1. yle.fi
  2. Uutiset

Yhteistyö toi Casamban ja Elon saman katon alle

Yhteisiä kevätnäytöksiä järjestäneet tanssiurheiluseura Kajaanin Casamba ja voimistelu- ja liikuntaseura Kajaanin Elo syventävät seurayhteistyötään, kun Elon aikuisten jumpat järjestetään jatkossa Casamban tiloissa Linnankadulla.

kuntoliikunta

Yhteisiin tiloihin siirtymisen lisäksi seurat toteuttavat ohjaajakoulutusta jatkossa yhdessä. Seurojen jäsenille yhteistyö antaa mahdollisuuden tutustua toisen seuran järjestämiin jumppa- ja tanssitunteihin.

– Elo halusi varmoja salivuoroja, ja Casamba on tiivistänyt tuntitarjontaansa ja isontanut ryhmiä kannattavuudenkin vuoksi. Salivuoroja oli saatavilla. Elo saa varmat salivuorot aikuisten jumpille vakituiseen paikkaan, ja saa pidettyä myös jumpissa tarvittavat välineensä samassa paikassa, kertoo Casamban puheenjohtaja Martti Komulainen.

– Toki tämä on myös taloudellinen kysymys – meillä on ollut salitilaa käyttämättömänä, ja Elo saa suurin piirtein samalla rahalla entiseen verrattuna vakituisen paikan toiminnalleen.

Komulainen kertoo, että yhteistyön syventämistä on hauduteltu jo toista vuotta.

Yhteistyössä on voimaa, kuten olemme jo tanssin puolellakin huomanneet.

Martti Komulainen

– Tästä on hyötyä molemmille seuroille, mutta myös harrastajalle. Saman katon alla on nyt monipuolisesti liikuntatarjontaa, ja innostuksen ja tarpeiden mukaan voi kokeilla eri lajeja. Emme seuroissa pistä pahaksemme, vaikka meillä molemmilla on esimerkiksi kahvakuulatunteja.

– Yhteistyössä on voimaa, kuten olemme jo tanssin puolellakin huomanneet, Komulainen luottaa tulevaan.

Elon lasten jumpat järjestetään edelleen koulujen saleissa, missä aikuistenkin jumpat aiemmin järjestettiin.

Tanssiurheiluseura Kajaanin Casamba (siirryt toiseen palveluun) ja liikuntaseura Kajaanin Elo (siirryt toiseen palveluun) järjestävät yhteisissä tiloissaan Kansanpirtillä avoimet ovet 25.8. – 26.8.2015

Lue seuraavaksi