Kainuulaiset haastetaan neulomaan villasukkia Nenäpäivän hyväksi

Hyväntekeväisyyskampanja Nenäpäivä haastaa kainuulaiset neulomaan villasukat ja lahjoittamaan ne myytäväksi Nenäpäivän hyväntekeväisyyteen varoja keräävälle kirpputorille.

Nenäpäivä
Nenäpäivän logo
Nenäpäivä.fi

Kahdeksas Nenäpäivä (siirryt toiseen palveluun) järjestetään 7.11.2014, mutta kampanjakuukausi alkaa jo lokakuussa.

Nenäpäivän kirpputori järjestetään Kajaanin keskusseurakuntakodilla sunnuntaina 19.10. Kirpputorille kerätään nyt lahjoituksena villasukkia, joiden myyntituotto menee lyhentämättömänä Nenäpäivän keräykseen.

Villasukkien väri, lanka ja malli on neulojan vapaasti valittavissa. Omista langoista neulotut villasukat tulee toimittaa Kainuun Pirttiin (siirryt toiseen palveluun) viimeistään torstaina 16.10., missä villasukat hinnoitellaan ja toimitetaan myytäväksi kirpputorille.

Kainuussa Nenäpäivä näkyy monin tavoin, ja hyväntekeväisyystapahtumia ja -tempauksia valmistellaan monen järjestäjän voimin. Mukana ovat Yle Kainuun lisäksi muun muassa Kainuun Pirtti, Kajaanin seurakunta ja Lions Club Kajaani Linna. Tarkempi tapahtuma-aikataulu julkaistaan lokakuussa.

Korjaus 2.9.2014 klo 14.43: Kirpputorin päivämäärä on muuttunut, se järjestetään 19.10., ja myytäväksi lahjoitettavat villasukat tulee toimittaa Kainuun Pirttiin torstaihin 16.10. mennessä.