Kahden tähden päivä – jaa kuva Armista tai Cheekistä

Tänään kansaa villitsee kaksi hyvin erilaista tähteä: Armi Kuusela-Williams ja Cheek. Osallistutko Muhoksen kansalaisjuhlaan tai Cheekin stadionkonserttiin? Jaa kuva. Voit myös kertoa kokemuksestasi.

Osallistu
Vasemmanpuoleinen valokuva on vuoden 1952 Miss Universum Armi Kuuselasta hän palatessaan kisamatkalta Yhdysvalloista ja oikeanpuoleinen kuva rap-artisti Cheekista Ruisrockissa heinäkuussa 2014.
Vasemmanpuoleinen valokuva on vuoden 1952 Miss Universum Armi Kuuselasta hän palatessaan kisamatkalta Yhdysvalloista ja oikeanpuoleinen kuva rap-artisti Cheekista Ruisrockissa heinäkuussa 2014.Kalle Kultala ja Roni Rekomaa / Lehtikuva

Vuoden 1952 Miss Universum Armi Kuusela-Williams, 80, vierailee tänään Muhoksella, Pohjois-Pohjanmaalla.

Muhoksen "oman tytön" (siirryt toiseen palveluun) kunniaksi on käynnissä kansalaisjuhla kirkonkylän alakoululla. Paikalla on yli tuhat ihailijaa.

Toisenlainen idoli, muusikko Cheek, nousee puolestaan lavalle Olympiastadionilla Helsingissä.

Illan keikalle odotetaan kymmeniätuhansia kuulijoita – eilisessä konsertissa yleisöä oli paikalla 40 000.

Osallistutko Muhoksen kansalaisjuhlaan tai Cheekin stadionkonserttiin? Jaa kuva tai kerro kokemuksestasi. Voit jakaa kuvan joko alla olevan linkin kautta tai sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Twitterissä tai Instagramissa aihetunnisteella #kahdentähdenpäivä.

Koostamme parhaista kuvista sivuillemme gallerian. Kuvista ei makseta palkkiota. Lähettämällä materiaalia et luovuta tekijänoikeuksiasi, ainoastaan vapaan edelleenkäyttöoikeuden Ylelle ja sen kansainvälisille kumppaneille, jotka saattavat olla kiinnostuneita jutun ollessa poikkeuksellisen merkittävä tai erikoinen.

Voit myös kertoa kokemuksestasi joko Muhoksen kansalaisjuhlassa tai Cheekin stadionkonsertissa osallistumalla alla olevaan keskusteluun. Keskustelu löytyy valokuvien alta.

Olisi myös mielenkiintoista kuulla, mitä jompikumpi päivän tähdistä sinulle merkitsee.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.