1. yle.fi
  2. Uutiset

Northern Glow etsii pohjoiseen Suomeen uutta kasvua

Oulun Superparkissa järjestetään perjantaina seminaari, jonka keskiössä ovat pohjoisen haasteet ja kasvun mahdollisuudet. Seminaaria voi seurata perjantaiaamusta alkaen suorana lähetyksenä Yle Oulun nettisivulla sekä Yle Areenassa.

Kotimaan uutiset
Northern Glow -seminaari

Perjantaina Oulussa järjestettävä Northern Glow on suuri seminaari, jonka osallistujat esittävät yhdessä vaatimuksia julkiselle vallalle, korkeakouluille ja yrityksille pohjoisen Suomen tulevaisuuden parantamiseksi. Vaatimukset kootaan yhteen, ja päivän päätteeksi yleisö äänestää ne tärkeysjärjestykseen.

Tilaisuudessa ovat mukana esimerkiksi eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma, Nokia Networksin Suomen maajohtaja Tommi Uitto, Fennovoiman toimitusjohtaja Juha Nurmi, Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen, Fingersoftin Jaakko Kylmäoja, Forum Viriumin toimitusjohtaja Jarmo "Elukka" Eskelinen ja Rabbit Filmsin hallituksen puheenjohtaja, duudsoni Jarno Laasala.

Tilaisuus on jo varattu täyteen, mutta Yle Oulu lähettää seminaarista suoraa lähetystä alusta loppuun saakka. Lähetystä pääsee seuraamaan Yle Oulun nettisivulta sekä Yle Areenasta. Koostamme videostreamin yhteyteen myös tapahtumaan liittyviä kommetteja sosiaalisesta mediasta.

Päivän ohjelmassa on neljä eri teemaa: älyhyvä kaupunki, perinteinen liiketoiminta loikkaa eteenpäin, kiihdytystä kasvuun sekä arktinen osaaminen. Puheenvuoroja kuullaan esimerkiksi langattomista menestystarinoista, tulevaisuuden kaupungista, energiatehokkuudesta ja uudesta energiasta, pelialan mahdollisuuksista ja matkailusta.

Lue seuraavaksi