Polttoainetta, vene ja rahaa vietiin sunnuntaina Kajaanissa

Sunnuntaina eri puolilla Kajaania varastettiin muun muassa polttoainetta ja rahaa. Lisäksi juankoskelainen mies jäi kiinni rikottuaan Laajankankaalla kerrostalon rapun ikkunan ja mentyään sisään taloon.

veneet

Kuusikymppinen juankoskelainen oli mennyt sisään Laajankankaankadun kerrostaloon, ja poliisi oli löytänyt talon pohjakerroksesta kiven, jolla ikkuna oli rikottu. Poliisi sai miehen kiinni omien tutkimusten kautta, ja mies tunnusti teon.

Poliisi sai kiinni myös sunnuntai-iltana Kajaanin Heinisuolla liikkeeseen murtautuneen paltamolaismiehen. Poliisikoira pääsi murtomiehen jäljille ja poliisi löysi parikymppisen miehen lähistöltä kuusen alle piiloutuneena. Maanantaina poliisi otti kiinni myös toisen miehen epäiltynä murtoon Paltamossa.

Poliisi kaipaa vihjeitä Kajaanin keskustassa Pohjolankadulla liikkeeseen murtautuneesta, joka oli rikkonut liikkeen ikkunan kivellä päästen sinne sisään, ja heittänyt kassakoneen liikkeen takaosaan ja vienyt kassakoneesta pienen summan rahaa.

Havaintoja kaivataan myös Petäisenniskan venesatamasta anastetusta veneestä, jossa oli Honda Marine -perämoottori. Vene oli kiinnitetty metalliriimulla, joka oli katkaistu. Varastettu soutuvene on merkiltään Kalapalta, ja ulkopuolelta vaalea ja sisäpuolelta kellertävä. Veneen sisälaidassa keulapuolella on tussilla kirjoitettu teksti "OIVA". Veneen perässä on tehdaslaatta, jossa on veneen tiedot.

Sunnuntaina anastettiin myös Syväojankadulla sijaitsevan autoliikkeen parkkialueella olleesta kuorma-auton tankista polttoainetta. Auton vierestä maasta löytyi polttoainetta, ja auton polttoaineenkorkki oli hävinnyt.

Näistä kolmesta tapauksesta voi soittaa vihjeensä poliisille numeroon 0295416673 tai laittaa sähköpostia tutkinta.kainuu@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).