Elisa haluaa Anvian jatkavan normaalisti – Anvian arvo selvitetään

Elisa Oyj:n johto on vakuuttanut tänään, että Anvia voi jatkaa toimintaansa normaalisti tehdyistä osakekaupoista huolimatta. Anvian hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja ovat tänään tavanneet Elisan johtoa kuullakseen yhtiön tavoitteista Anvian suurimpana omistajana.

talous
Anvian kyltti.
Jarkko Heikkinen / Yle

Anvian hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja käväisivät tänään Helsingissä kuulemassa Elisa Oyj:n suunnitelmia Anvian suhteen. Viesti oli Anvian hallitukselle selvä.

– Elisan mukaan osakekaupoista huolimatta Anvia voi jatkaa toimintaansa kuten tähänkin saakka, kertoo tapaamisesta hallituksen puheenjohtaja Bengt Beijar.

Elisa on valmis ostamaan parin viikon ajan Anvian osakkeita lisää. Elisa on tarjonnut osakkeista 2000 euroa kappaleelta.

Bengt Beijarin ja Anvian hallituksen mukaan tarjous on liian alhainen. Anvian hallitus päättikin tänään kokouksessaan teettää puolueettoman selvityksen yhtiön arvosta ja osakkeiden käyvästä hinnasta.

Anvia on itse tähän saakka ostanut omia osakkeitaan 1300-1500 euron hintaan. Tarjousta oli tarkoitus nostaa syntyneessä uudessa tilanteessa. Nyt hallitus päätti odottaa selvitystä yhtiön arvosta ja pidättyy osakekaupoista toistaiseksi.