Anvian tilaama arvio: osakkeen arvo yli 2000 euroa

Elisan nousu Anvian suurimmaksi omistajaksi tuli Anvian hallitukselle ja johdolle yllätyksenä, ja Anvia halusi puolueettoman arvion osakkeen hinnasta. Arvio on Anvian hallituksen mukaan selvästi korkeampi kuin Elisan tarjoama 2000 euroa.

talous

Anvian hallitus on saanut pyytämänsä arviot yhtiön osakkeen arvosta. Kahden ulkopuolisen asiantuntijan tekemän arvion mukaan osakkeen arvo on selvästi korkeampi kuin Elisan tarjoama 2000 euroa.

Elisa osti kaksi viikkoa sitten kuuden eri toimijan osakkeet 2000 euron hintaan per osake ja nousi suurimmaksi osakkeenomistajaksi. Elisa ostaa syyskuussa rajoitetun ajan myös Anvian pienosakkaiden osakkeita samalla 2000 euron hinnalla. Anvian osakkeiden myynti Elisalle tuli täytenä yllätyksenä Anvian hallitukselle ja toimivalle johdolle, ja yhtiön arvo ja osakkeiden käypä hinta haluttiin selvittää.

Anvian hallitus päätti kokouksessaan eilen tiistaina jatkaa määrätietoisesti yhtiön kehittämistä kaikkien osakkeenomistajien omistuksen arvon kasvattamiseksi. Hallitus tiedottaa omistukseen tai osakkeen arvoon liittyvistä olennaisista asioista tarvittaessa.