Aurinkoinen sää helli kouluviestikarnevaalin juoksijoita Seinäjoella - katso video

Kouluviestikarnevaali kokosi Seinäjoen keskuskentälle torstaina 2500 juoksijaa ja saman verran kannustusjoukkoja. Aurinkoinen sää helli hyväntuulista tapahtumaa.

Kotimaa
Kouluviestikarnevaalit.
Koululaiset ovat tänään kilpailleet juoksulajeissa Seinäjoella järjestetyssä kouluviestikarnevaalissa. Tapahtuma rantautui ensimmäistä kertaa Seinäjoelle.

Kouluviestikarnevaali kokosi Seinäjoen keskuskentälle torstaina koululaisia kolmesta pohjalaismaakunnasta. Juoksijoita viidessäsadassa joukkueessa oli yhteensä 2500 ja kentän reunoilla saman verran kannustusjoukkoja.

– Sää on erinomainen ja tunnelma harvinaisen hyvä. Katsomossa jännitystä on varmasti saman verran kuin kentällä, kehaisee järjestelyissä mukana ollut Håkan Nordman.

Kouluviestikarnevaali on tuttu tapahtuma ruotsinkielisestä koulumaailmasta ja suomenkielisille kouluille se on järjestetty aiemmin Vaasassa.

– Olemme lähteneet liikkelle siitä, että kukin kolmesta pohjalaismaakunnasta järjestäisi tämän tapahtuman vuorotellen. Eli ensi vuonna olisi Kokkolan vuoro. Hiukan nyt kuitenkin huolestuttaa, jos meinataan, että seuraava tapahtuma on Kokkolassa, sillä täällä on paikalla nyt vaan yksi koulu Kokkolasta ja paljon on työtä tehtävänä, Håkan Nordman huolehtii.