Midas Touch myytiin Ina Finlandille - Iisalmen ja Pieksämäen toimipisteet säilyvät

Uudessa yhtiössä on lähes 200 työntekijää asiakaspalvelussa ja contact center -toiminnassa.

Midas Touch
puhelinmyyjiä
YLE

Yrityskaupan myötä Midas Touch siirtyy Ina Finlandin tytäryhtiöksi. Yhtiöiden yhteenaskettu liikevaihto tänä vuonna on runsaast 10 miljoonaa euroa.

- Molemmat yhtiöt ovat toimialan kokeneita konkareita, joita yhdistää asiakaslähtöisyys, jatkuva uudistuminen, prosessien kehittäminen sekä voimakas kasvuhakuisuus. Yhtiöiden vahvuudet täydentävät toisiaan ja luvassa on kova haastaja alan jähmettyneeseen kilapilukenttään, sanoo Ina Finlandin ja jatkossa myöls Midas Touchin toimitusjohtaja Pia Pursiainen.

- Midas Touch on sekä toiminnallisesti että taloudellisesti ertittäin hyvässä kunnossa ja sen liiketoiminta on vakaalla kasvu-uralla. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Midas Touchille löytyi omistaja, jonka osana yhtiöllä on mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaansa edelleen ja kehittyä toimialansa johtavaksi yhtiöksi, kommentoi Midas Touchin toimitusjohtaja Riku Lamppu.

Midas Touch on tähän asti ollut osa pörssinoteerattua Revenio Group Oy:tä. Midaksella on toimintaa kolmella paikkakunnalla: contact centerit sijaitsevat Iisalmessa ja Pieksämäellä, hallinto ja myynti Vantaalla.

Iisalmen contact centerissa on 60 työntekijää, Pieksämäellä 70. Molemmat pisteet säilyvät yrityskaupan jälkeenkin.