Liperin lavalla tanssitaan jatkossakin – vuokralainen löytyi

Urheiluseura Liperin Taimi on valinnut tanssilavansa vuokraajaksi Pohjois-Karjalan Turvapalvelut Oy:n. Vuokrasopimus tehdään viideksi vuodeksi.

tanssilavat
LIperin Taimi haluaa myydä omistamansa tanssilavan.
Yle/ Jyrki Utriainen

Tanssit jatkuvat Liperin lavalla tulevinakin kesinä. Lavaa pyörittää jatkossa liperiläinen Pohjois-Karjalan Turvapalvelut. Urheiluseura Liperin Taimi vuokraa tanssilavan yritykselle.

He tuntuvat suuntaavan toimintaa myös nuorille eli nuorisoiltoja tulee myös olemaan heidän sanojensa mukaan. Tämä on minusta erittäin tärkeää, että saataisiin nuorillekin jotain aktiviteettia.

Seppo Nissinen

– Heillä oli kehittämissuunnitelma sen verran hyvä ja vakuuttava, että päädyttiin heihin. Ja he tuntuvat suuntaavan toimintaa myös nuorille eli nuorisoiltoja tulee myös olemaan heidän sanojensa mukaan. Tämä on minusta erittäin tärkeää, että saataisiin nuorillekin jotain aktiviteettia, Liperin Taimen puheenjohtaja Seppo Nissinen kertoo.

Vuokrasopimus on tehty viideksi vuodeksi. Nissisen mukaan valittu yrittäjä on halukas miettimään myös Liperin lavan ostoa. Neuvotteluja käytiin myös kahden muun tahon kanssa.

Seura etsii yhä ostajaa kahvila-ravintola Rantamakasiinille, jonka se omistaa yhdessä Liperi-Seuran kanssa. Kohteet halutaan ensisijaisesti myydä, koska yhdistysväki haluaa keskittyä urheiluun ja museotoimintaan kiinteistönhoidon sijaan.

KORJATTU 16.9.2014 Klo 13:39 Liperin Taimi omistaa Rantamakasiinin yhdessä Liperi-Seuran kanssa.