Ole Nenäpäivän sankari – kudo villasukkia!

Viime syksynä Yle Satakunta keräsi suurisydämisten satakuntalaisten avulla satoja villasukkia ja keräsi niillä lähes 5 000 euroa kehitysmaiden lapsille. Myös tänä syksynä kaipaamme juuri sinun apuasi! Villasukat myydään Nenäpäivän tapahtumassa 7.11.

Villasukat
Nenäpäivänä kerättyjä villasukkia
Mika Viljanen / Yle

Yle Satakunta esittää jälleen avunpyynnön hyvän asian puolesta! Haluamme tänäkin syksynä auttaa kehitysmaan lapsia villasukkien voimalla, ja samalla tietysti saada satakuntalaisten varpaat lämpimiksi. Ole siis Nenäpäivän sankari ja ota kutimet esiin!

Näin olet mukana: Kudo villasukat tai vaikka kahdet tai kolmet. Isot, pienet, mustat, valkoiset, kirjavat – ihan kuinka haluat. Tämän jälkeen tuot tai lähetät sukat meille ja me puolestamme myymme ne Nenäpäivän tapahtumassamme. Kaikki myynnistä saadut varat menevät lyhentämättömänä Nenäpäivä-keräykseen.

Otamme sukkia vastaan toimituksessamme kauppakeskus BePopin 4. kerroksessa (Mikonkatu 4 D) Porissa Nenäpäivän aattoon saakka klo 9 - 17. Postitse voit lähettää sukat koska tahansa, mutta kuitenkin 6.11. mennessä osoitteeseen:

Yle Satakunta, PL 113, 28101 Pori

Reportterimme kiertävät maakuntaa joka viikko, myös he voivat tarpeen vaatiessa ottaa villasukkia mukaansa reissuiltansa. Ota yhteyttä!

Tämän vuoden Nenäpäivää vietetäään perjantaina 7. marraskuuta uudessa Porin Puuvillan kauppakeskuksessa!

Seuraamme villasukkaprojektin etenemistä mm. radiossa, netissä ja Facebookissa. Voit laittaa kuvan kutomistasi sukista tai haastaa kavereitasi osallistumaan kampanjaamme. Kuvia voi laittaa myös sähköpostiimme satakunta@yle.fi (siirryt toiseen palveluun)