Yökerhossa ammuskeltiin Floridassa, 15 haavoittui

Poliisi yrittää selvittää yhä, mitä miamilaisessa yökerhossa tapahtui varhain sunnuntaina ja miksi paikalla oli niin paljon alaikäisiä.

Yhdysvalloissa 15 ihmisen kerrotaan haavoittuneen Miamissa Floridassa sijaitsevan yökerhon luona tapahtuneessa ammuskelussa.

Varhain sunnuntaina sattuneen välikohtauksen yksityiskohdat ovat yhä epäselviä. Poliisi ei esimerkiksi tiedä vielä, kuinka monta ampujia oli ja mistä koko ammuskelu sai alkunsa.

Tutkijat ovat haastatelleet silminnäkijöitä muodostaakseen paremman kuvan tapahtuneesta. Pidätyksiä ei ole toistaiseksi tehty.

Poliisin ja pelastusyksiköiden saapuessa paikalla vallitsi tiettävästi kaoottinen tunnelma. Uhreja oli sekä yökerhon sisällä että sen edustalla. Ampumavammoja saaneiden joukossa on useita alaikäisiä. Yhden ihmisen on kerrottu olevan sairaalassa kriittisessä mutta vakaassa tilassa.

Miamin poliisin tiedottajan Frederica Burdenin mukaan tutkijat yrittävät selvittää yökerhon omistajaa haastattelemalla, miksi yökerhossa oli tapahtumahetkellä niin monia alaikäisiä.