Hyppää sisältöön

Elämyksiä luonnossa – jaa luontokuvasi

Kännykkäkamerallakin voi ikuistaa upeita luontokokemuksia. Netissä kuvat saavat yleisön, jota harrastelija ei muuten tavoittaisi. Oletko luontokuvaharrastaja? Millaisten kuvapalvelujen kautta jaat kuviasi? Kuka on suosikkikuvaajasi? Kenen kuvia seuraat somessa? Jaa oma luontokuvasi.

Kuva: Konsta Punkka

Suomalaisten luontokuvaharrastajien kuvat leviävät netin kuvanjakopalveluiden kautta laajalle. Flickr (siirryt toiseen palveluun), 500px (siirryt toiseen palveluun) ja Instagram (siirryt toiseen palveluun) ovat nostaneet harrastajien kuvat ammattilaisten viereen.

Esimerkiksi 20-vuotias Konsta Punkan oravakuvat nousivat hitiksi, Instagram suositteli hänen kuviaan ja parissa vuodessa hänelle on kerääntynyt yli 116 000 seuraajaa. Se on valtava määrä Suomessa.

Oletko luontokuvaharrastaja? Millaisten kuvapalvelujen kautta jaat kuviasi? Kuka on suosikkikuvaajasi? Kenen kuvia seuraat somessa? Jaa oma luontokuvasi.

Jaa oma luontokuvasi alla olevan lomakkeen kautta tai Twitterissä aihetunnisteella #yleluonto. Kuvan voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen somedeski@yle.fi_._

Kuvista ei makseta palkkiota. Lähettämällä materiaalia et luovuta tekijänoikeuksiasi, ainoastaan vapaan edelleenkäyttöoikeuden Ylelle ja sen kansainvälisille kumppaneille, jotka saattavat olla kiinnostuneita jutun ollessa poikkeuksellisen merkittävä tai erikoinen.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.