Iltalehti: Jari Aarnio pahoinpideltiin vankilassa

Vantaan vankilan apulaisjohtaja Jaakko Jokinen myöntää, että vankilassa on tapahtunut pahoinpitely, mutta ei vahvista uhrin henkilöyttä.

Kotimaa
Jari Aarnio.
Jari Aarnio.Yle

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on pahoinpidelty Vantaan vankilassa, uutisoi Iltalehti (siirryt toiseen palveluun). Iltalehden tietojen mukaan toinen vanki olisi käynyt Aarnion kimppuun ja potkaissut tätä erittäin voimakkaasti kylkeen.

Iltalehti toteaa, ettei tiedossa ole, miten vangin olisi onnistunut käydä käsiksi Aarnioon, koska hän viettää lähes koko vuorokauden yksin sellissään.

Vantaan vankilan turvallisuudesta vastaava apulaisjohtaja Jaakko Jokinen ei vahvista tapahtunutta Iltalehdelle eikä Yle Uutisille.

– Me emme vahvista, emme tekijän emmekä uhrin henkilöllisyyttä. Sen myönnämme, että Vantaan vankilassa on eilen illalla tapahtunut joko lievä pahoinpitely tai pahoinpitely, Jokinen sanoo Yle Uutisille.

Jokisen mukaan pahoinpitelyssä oli osallisena yksi uhri ja yksi tekijä. Hän ei kommentoi uhrin tilaa eikä pahoinpitelyä tämän tarkemmin.

– Me emme kommentoi tekotapaa, tekopaikkaa, kerran siinä voi paljastua asioita, jotka eivät julkiseen tietoon… Iltalehdestä voi lukea, miten me kommentoimme, eli emme kommentoi mitään, mikä liittyy tekotapaan, tekopaikkaan, uhriin, mahdolliseen tekijään.

– Uhri jatkaa samassa paikassa olemista, missä ennen tätä tilaisuuttakin oli, ja tekijä on siirretty toiselle osastolle, hän lisää.