K-popin ykkösnimiin kuuluva Girls' Generation antoi potkut tähtilaulajalleen

Menestyksekkäimpiin eteläkorealaisiin pop-yhtyeisiin kuuluva Girls´ Generation kutistui kahdeksaan jäseneen: Jessica Jungille annettiin kenkää.

- Olen täysin murtunut. Tärkein prioriteettini ja rakkauteni on ollut Girls'  Generation,  eikä minulle ole kerrottu järkevää syytä siihen, miksi minut poistettiin yhtyeestä, 25-vuotias Jung kirjoitti äskettäin mikroblogi Weibossa.

Girls' Generationin Jessica Jungia koulutettiin seitsemän vuotta, ennen kuin hänet päästettiin esiintymään. Kuva: EPA

Girls' Generationia manageroiva SM Entertainment taas väittää, että Jung on itse tahtonut jättää yhtyeen.

- Yhtyeessä on ollut prioriteetteihin liittyviä konflikteja ja Jessica on jo aiemmin ilmaissut halunsa jättää yhtyeen jotta voisi keskittyä muotialaan liittyviin  töihinsä, SM Entertainmentista on todettu.

Fanit pöyristyneitä

Yhtyeen fanit ovat olleet asiasta järkyttyneitä, ja sosiaalisessa mediassa on ollut toinen toistaan pettyneempiä viestejä.

- He olivat todenneet että ovat kuin yhtä perhettä ja laulavat ja pysyvät yhdessä isoäiti-ikään saakka, mutta eihän tässä näköjään ollut kyse muusta kuin bisneksestä, eräs katkeroitunut fani on todennut.

Vuonna 2007 perustettu Girls'  Generation, joka tunnetaan myös nimellä SNSD,  on ollut erittäin suosittu paitsi kotimaassaan myös Kiinassa ja Japanissa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat muun muassa Hoot (siirryt toiseen palveluun)ja Galaxy Supernova.

Tällä hetkellä yhtyeessä jatkavat Taeyeon, Sunny, Tiffany, Hyoyeon, Yuri, Sooyoung, Yoona sekä Seohyun.