Kesäteatterin kahvilamyynnistä ei poliisitutkintaa – "Avi tutkinut jo saman asian"

Heinolan kesäteatterin väliaikatarjoitusta ei nouse poliisijuttua. Poliisille tehtiin kuitittomasta myynnistä kaksi tutkintapyyntöä, joista toinen oli nimetön.

Kotimaa
tmi rotko

Heinolan kesäteatterin kuititon kahvilamyynti ei johda poliisin esitutkintaan. Poliisi katsoo, että koska aluehallintovirasto on tehnyt asiassa omat selvityksensä ja antanut siitä päätöksen, ei poliisi ryhdy asiassa enää selvityksiin, kertoo rikosylikonstaapeli Mike Koskela.

Poliisille tehtiin kaksi tutkintapyyntöä, joista toinen oli nimetön.

Aluehallintoviraston tarkastajat tekivät aiemmin kesällä Heinolan kesäteatterille oman valvontaiskun, jossa todettiin teatterissa myydyn virvokkeita ja ruokaa ilman kassakuitteja.

Avi antoi kesäisen tarkastuskäyntinsä jälkeen Heinolan kaupungille ohjeet kesäteatterin väliaikatarjoilun myyntitoiminnasta. Hallinto- ja kehitysjohtaja Sinikka Malin Heinolasta sanoo, että kassapäätteitä on nyt tulossa ensi kesäksi kaksi lisää.

Nykyisin teatterilla on vain yksi yksi kassalaite. Malinin mukaan teatterin väliaikatarjoilulle olisi aikanaan voinut hakea silloiselta lääninhallitukselta luvan kuitittomuudesta, mutta se on jäänyt hakematta.