1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Iso-Arnold nuorten yrittäjien tapahtuman isoin nimi

Tänään torstaina alkava Nordic Business Forum kerää Helsingin Messukeskukseen noin 5 300 osallistujaa. Liput maksavat joitakin satasia tai jopa puolitoista tuhatta euroa arvonlisäveroineen. Ne myytiin loppuun jo muutama kuukausi ennen tapahtumaa. Tunnetuin puhujatähti on elokuvistaan ja vuosia kestäneestä Kalifornian kuvernööripestistään tunnettu Arnold Schwarzenegger.

Kotimaan uutiset
Arnold Schwarzenegger syyskuun 26. päivä Madridissa, jossa hänen nimettiin kaupungin "matkailulähettilääksi".
Arnold Schwarzenegger syyskuun 26. päivä Madridissa, jossa hänen nimettiin kaupungin "matkailulähettilääksi".Luca Piergiovanni / EPA

Helsingin Messukeskuksen ympäristössä on jo aamusta asti vilistänyt innokkaita nuorehkoja yrittäjiä. He ovat suunnanneet Nordic Business Forum -tapahtumaan.

Hyvissä ajoin ostetulla useiden satojen eurojen lipulla on voinut varmistaa pääsyn tilaisuuteen, jossa luvataan käsitellä tulevaisuuden rakentamista, työn ja liiketoiminnan merkityksellisyyttä sekä kehittymistä hyvästä parhaaksi.

Aiemmin neljä kertaa Jyväskylässä järjestetty tapahtuma on tuotu Helsinkiin, jotta mukaan on saatu entistä enemmän osallistujia Pohjoismaista, Baltiasta ja Venäjältä. Lipuista noin 750 on myyty ulkomaille. Väkeä on tulossa runsaasta 20 maasta.

Laajimmin tunnettu puhuja tapahtumassa on Arnold Schwarzenegger. Mukana on myös menestysvalmennuskirjojen kirjoittaja Jim Collins ja pitkästä urastaan jalkapallojoukkue Manchester Unitedin valmentajana tunnettu Sir Alex Ferguson.

Lue seuraavaksi